Ιταλικά

Πιστοποίηση Β2 σε ένα χρόνο με εντατικά κλειστά τμήματα ενηλίκων που χρειάζονται ένα πτυχίο για να πλουτίσουν το βιογραφικό τους.

-DANTE ALIGHIERI (PLIDA)
-CELI universita per stranieri di Perugia
-DIPLOMA di Lingua Italiana
- ΚΡΑΤΙΚΟ (ΚΠγ)
-PALSO (LAAS)

Ενάρξεις τμημάτων ιταλικής γλώσσας για ενήλικες στο Κέντρο ξένων γλωσσών γίνονται κάθε:

  • Σεπτέμβριο (δεκαμηνο εντατικό πρόγραμμα)
  • Ιανουάριο (πεντάμηνο υπερεντατικό πρόγραμμα) και
  • Ιούνιο (θερινό δίμηνο υπερεντατικό πρόγραμμα), αλλά εκτάκτως και καθ’ όλο το έτος.

Λειτουργούν, επίσης, και ιδιαίτερα (ατομικά) μαθήματα ιταλικής γλώσσας οποιαδήποτε περίοδο του έτους, στα οποία διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη καθηγήτρια της ιταλικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου μας η κυρία Σαββίδου Μαρία-Μαρίνα, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων.

 

logo

Προεγγραφές

Προεγγραφές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το μήνα Μάιο, για την κατοχύρωση μιας θέσης στο σχολείο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Περισσότερα...

Εγγραφές

Οι Εγγραφές πραγματοποιούνται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου. Η εγγραφή του μαθητή στο σχολείο μας επισημοποιείται με την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου αίτησης...

Περισσότερα...

Δημιουργικό Εργαστήρι

Κάθε Σάββατο δημιουργούμε μαζί με τους μαθητές μας! Κατασκευάζουμε, ζωγραφίζουμε και μαθαίνουμε τον πολιτισμό κάθε χώρας ταξιδεύοντας με πολλά παιχνίδια!

Ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων

Στο φροντιστήριό μας πραγματοποιούνται ταχύρυθμα προγράμματα ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη βοήθεια των έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο εκπαιδευτικών μας. 

Φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα εντατικά προγράμματα επιμόρφωσης προσφέρονται σε

Στρατιωτικούς | Αστυνομικούς | Τραπεζικούς υπαλλήλους | Εκπαιδευτικούς

Γιατί να επιλέξω Lingue Center

Προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους τους μαθητές με σκοπό ένα γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Διαθέτουμε ποιότητα στη διδασκαλία και πείρα που οδηγεί τον σπουδαστή μας στον στόχο του ακολουθώντας δοκιμασμένα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών.   

Mail to us

Email:
Θέμα:
Μήνυμα: