Οι Εγκαταστάσεις μας

Το σχολείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2006 ως προέκταση και παράρτημα ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών που λειτουργούσε στην Ορεστιάδα ήδη επί 16 χρόνια. Από την ίδρυσή του, οραματιστήκαμε ένα σύγχρονο, δυναμικό σχολείο, με ικανούς συνεργάτες, μοντέρνο πρόγραμμα σπουδών και φιλοσοφία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών. Η μέχρι τώρα πορεία και αποδοχή των πρωτοβουλιών μας δείχνει ότι η προσπάθειά μας βρίσκει την ανταπόκριση που της αρμόζει. Όμως, δεν εφησυχάζουμε. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

lingue center 24

 

Θα μας βρείτε στην οδό 14ης Μαϊου 86, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να απαντήσουμε σε όποια απορία τυχόν έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας.. 

τηλ 25510 81443 κιν.6946503688

mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

logo

Προεγγραφές

Προεγγραφές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το μήνα Μάιο, για την κατοχύρωση μιας θέσης στο σχολείο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Περισσότερα...

Εγγραφές

Οι Εγγραφές πραγματοποιούνται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου. Η εγγραφή του μαθητή στο σχολείο μας επισημοποιείται με την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου αίτησης...

Περισσότερα...

Δημιουργικό Εργαστήρι

Κάθε Σάββατο δημιουργούμε μαζί με τους μαθητές μας! Κατασκευάζουμε, ζωγραφίζουμε και μαθαίνουμε τον πολιτισμό κάθε χώρας ταξιδεύοντας με πολλά παιχνίδια!

Ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων

Στο φροντιστήριό μας πραγματοποιούνται ταχύρυθμα προγράμματα ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη βοήθεια των έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο εκπαιδευτικών μας. 

Φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα εντατικά προγράμματα επιμόρφωσης προσφέρονται σε

Στρατιωτικούς | Αστυνομικούς | Τραπεζικούς υπαλλήλους | Εκπαιδευτικούς

Γιατί να επιλέξω Lingue Center

Προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους τους μαθητές με σκοπό ένα γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Διαθέτουμε ποιότητα στη διδασκαλία και πείρα που οδηγεί τον σπουδαστή μας στον στόχο του ακολουθώντας δοκιμασμένα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών.   

Mail to us

Email:
Θέμα:
Μήνυμα: