Τούρκικα

Όσοι συνειδητοποιούν τις αλλαγές των καιρών φροντίζουν να γνωρίζουν πως θα επικοινωνήσουν με τους γείτονες  και θα διευκολύνουν τις συναλλαγές τους μιλώντας την τουρκική γλώσσα, αν χρειαστεί να το πιστοποιήσουν μπορούν να δώσουν εξετάσεις στο ΙΜΧΑ ή το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σε όποιο επίπεδο επιθυμούν.

1. Το επίπεδο A1 ονομάζεται Temel Seviye 2.

2. Το επίπεδο A2 ονομάζεται Temel Seviye 4.

3. Το επίπεδο B1 ονομάζεται Orta Seviye 4.

4. Το επίπεδο B2 ονομάζεται Yüksek seviye 2.

5. Το επίπεδο C1 ονομάζεται Yüksek seviye 4.

6. Το επίπεδο C2 ονομάζεται Yetkin seviye.

Για εξετάσεις απόκτησης διπλωμάτων, πτυχίων και πιστοποίηση στην Τουρκική γλώσσα μπορείτε να απευθυνθείτε στους παρακάτω φορείς:

  • Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας. Παρέχεται από το Υπουργείο Παιδείας.           

  • Το ίδρυμα Tömer του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, πραγματοποιεί εξετάσεις πιστοποίησης στην Τουρκική γλώσσα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε συνεργασία με το κέντρο ξένων γλωσσών Perugia.           

  • Ενημέρωση για τις εξετάσεις του ιδρύματος DILMER της Κωνσταντινούπολης που γίνονται στην Ελλάδα.

 

logo

Προεγγραφές

Προεγγραφές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το μήνα Μάιο, για την κατοχύρωση μιας θέσης στο σχολείο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Περισσότερα...

Εγγραφές

Οι Εγγραφές πραγματοποιούνται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου. Η εγγραφή του μαθητή στο σχολείο μας επισημοποιείται με την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου αίτησης...

Περισσότερα...

Δημιουργικό Εργαστήρι

Κάθε Σάββατο δημιουργούμε μαζί με τους μαθητές μας! Κατασκευάζουμε, ζωγραφίζουμε και μαθαίνουμε τον πολιτισμό κάθε χώρας ταξιδεύοντας με πολλά παιχνίδια!

Ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων

Στο φροντιστήριό μας πραγματοποιούνται ταχύρυθμα προγράμματα ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη βοήθεια των έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο εκπαιδευτικών μας. 

Φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα εντατικά προγράμματα επιμόρφωσης προσφέρονται σε

Στρατιωτικούς | Αστυνομικούς | Τραπεζικούς υπαλλήλους | Εκπαιδευτικούς

Γιατί να επιλέξω Lingue Center

Προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους τους μαθητές με σκοπό ένα γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Διαθέτουμε ποιότητα στη διδασκαλία και πείρα που οδηγεί τον σπουδαστή μας στον στόχο του ακολουθώντας δοκιμασμένα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών.   

Mail to us

Email:
Θέμα:
Μήνυμα: